Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Prof.Dr. Ljupço Lekovski
Kirurg urolog Urologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2009 Profesor - Fakulteti i Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 2006 Edukim profesional në kirurgjinë laparoskopike
Klinika Universitare „Elizabetiner Krankenhaus“ në Linc, Austri 2004 Docent - Fakulteti i Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2002 Doktor Shkencash në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1998-1999, 2004 Trajnim profesional në shërimin e malingnomeve në traktin urogjenital veçanërisht kancerit të prostates.
„Allgemeines Krankenhaus “ në Vien – Prof.Dr. M.Marberg 1993-1994 Trajnim profesional në të gjitha fushat e urologjisë konvencionale dhe endoskopike.
SACOW,„Toronto Sick Kids Hospital“ - Kanadë – Prof.Dr. B.Churchill , „ St.Lukes Roosvelt Memorial Hospital“ – Nju Jork , Prof.Dr. D.Waughan 1990 Specializon në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë
1982 I diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i urologjisë 1984 -2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë – Shkup

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language