Prof.d-r Ljupco Lekovski

Informacion rreth doktorit


Prof.Dr. Ljupço Lekovski
Kirurg urolog Urologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2009 Profesor - Fakulteti i Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 2006 Edukim profesional në kirurgjinë laparoskopike
Klinika Universitare „Elizabetiner Krankenhaus“ në Linc, Austri 2004 Docent - Fakulteti i Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2002 Doktor Shkencash në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1998-1999, 2004 Trajnim profesional në shërimin e malingnomeve në traktin urogjenital veçanërisht kancerit të prostates.
„Allgemeines Krankenhaus “ në Vien – Prof.Dr. M.Marberg 1993-1994 Trajnim profesional në të gjitha fushat e urologjisë konvencionale dhe endoskopike.
SACOW,„Toronto Sick Kids Hospital“ - Kanadë – Prof.Dr. B.Churchill , „ St.Lukes Roosvelt Memorial Hospital“ – Nju Jork , Prof.Dr. D.Waughan 1990 Specializon në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë
1982 I diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i urologjisë 1984 -2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë – Shkup

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language