Dr. Allen Jovcevski

Informacion rreth doktorit


Dr. Alen Jovçevski
Kirurg

Kirurgjia Digjestive
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2010 Universite catholique de Louvain, Klinika Universitare St. Luk – Bruksel - Kirurgji Hepatobiliopankreatike dhe transplantim i mëlqisë 2005 Specializim në kirurgji – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2003 Klinika Universitare e Kirurgjisë (AKH) - Allgemeines Krankenhaus der Stad Wien Reparti i kirurgjisë digjestive 1998 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i kirurgjisë digjestive, kirurg 2002 - 2010
Klinika e kirurgjisë digjestive

Shpërblime

- ESOT Student Travel Grants 2009 – për kontribut të vazhdueshëm në bashkësinë e transplantimit të organeve.

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language