Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Information for the doctor


D-r Boban Sardzovski
Specialist in gynecology and obstetrics Gynecology and obstetrics
Acibadem Sistina Hospital

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Education

2008 Advanced laparoscopy surgery
Clinical Center, Ljubljana  2007 Advanced laparoscopy surgery” - major Prof.  David Gal
St.Pau Hospital – Barcelona 2005 Specialized in Gynecology and Obstetrics - Faculty of Medicine - Skopje
University of Saints Cyril and Methodius- Skopje, Republic of Macedonia 1998 Faculty of Medicine - Skopje
University of Saints Cyril and Methodius- Skopje, Republic of Macedonia

Working experience

2010 Acibadem Sistina Hospital
Department of Gynecology and Obstetrics  2001 - 2010 Special Hospital for gynecology and Obstetrics “Mala Bogorodica”- Skopje 
Department of Gynecology and Obstetrics  1999 - 2001 Secondary Medical School - D-r Pance Karagjozov, Professor  in anatomy  physiology

Memberships

IUGA (International Urogynecology association) 

Foreign languages

- English

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language