Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Информации за Лекар


Д-р Љуљзим Агаи
Неврохирург Неврохирургија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Образование

2012 Усовршување по неврохирургија Проф. Роман Бошњак
Клинички центар Љубљана, Словенија 2011 Експериментална неврохирургија и невроанатомија – Проф. Барт Нутин
Лувен, Белгија 2006 АКХ
Виена, Австрија 2006 Усовршување по неврохирургија – Проф. Винко Доленц,
Клинички центар Љубљана, Словенија 1996 Специјалист по неврохирургија - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје, Р. Македонија 1996 Усовршување по неврохирургија -
Болница Св. Мариен Лунен, Германија 1990 - 1994 Специјализација по неврохирургија
Клиничка Болница „ Сестре Милосрднице“Загреб, Р. Хрватска 1987 Медицински факултет
Универзитет Приштина

Работно искуство

2014 - сега Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија 2011 - 2014 О.Б. Ремедика - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија 2000 - 2011 Универзитетски клинички центар - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија 1994 - 1996 Универзитетски клинички центар - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјализант 1990 - 1994 Клиничка болница „Сестре Милосрднице“
Оддел за неврохирургија, специјализант 1989 - 1990 Клинички центар - Приштина
Оддел за неврохирургија, специјализант 1987 - 1989 Здравствен дом - Приштина
Општ лекар

Странски јазици

Македонски 
Англиски 
Германски 
Италијански

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language