Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Информации за Лекар

Д-р Владимир Аврамовски
Специјалист по дигестивна хирургија

Дигестивна хирургија
Аџибадем Систина 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2000 Специјализација по хирургија – Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 2009 Католички универзитет Лувен, Универзитетска клиника Сен - Лук, Брисел, Хепатобилиопанкреатична хирургија и црнодробна трансплантација - Prof. J.F. Gigot и Prof. Jan Lerut 2000 Универзитет во Болоња St. Orsola Ospedele - проф. Alighieri Mazzioti Хирургија на црн дроб, црнодробна трансплантација 1994 Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“ Оддел за дигестивна хирургија, хирург 1996 - 2010 Универзитетски клинички центар - Скопје Клиника за дигестивна хирургија, хирург 1994 - 1996 Универзитетски клинички центар - Скопје Клиника за дигестивна хирургија, волонте

Член

-Европско здружение за органска трансплантација ESOT (European Society for Organ Transplantation)

Сертификати

-ESOT Student Travel Grants 2008 за континуиран придонес во заедницата на органска трансплантација

Јазици:

- Англиски

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language