Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Информации за Лекар


Д-р Васко Василевски
Специјалист по гастроентерохепатологија

Гастроентерохепатологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

1998 Супспецијалист по гастроентерохепатологија - Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1986 Медицински факултет – Скопје, доктор по медицински науки Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1979 Специјалист по интерна медицина - Медицински факултет - Скопје Универзитет „ Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1972 Медицински факултет - Скопје Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 -сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“ Оддел за гастроентерохепатологија 1999 - 2003 Универзитетски клинички центар - Скопје Клиника за гастроентерохепатологија, директор 1977 -2010 Универзитетски клинички центар - Скопје Клиника за гастроентерохепатологија 1973 - 1977 Универзитетски клинички центар - Скопје Клиника за интерна медицина

Членства

Светска организација за гастроентерологија Европска асоцијација за гастроентерохепатологија Медитеранска организација за гастроентерохепатологија Македонска асоцијација на гастроентерохепатолози Македонско лекарско здружение

Странски јазици

- Англиски

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language