Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Информации за Лекар


Д-р Весна Пљакоска
Дерматовенеролог

Дерматологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2012 ЕАDV
Дермоскопија-Базичен тренинг
Верона, Италија 2011 ISA 2011 (Интернационална летна академија за Дерматовенерологија)
Ласери - семинар за практична апликација
Минхен, Германија 2010 Специјалист по дерматовенерологија - Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Mетодиј“ - Скопје 2010 Летна академија подерматовенерологија
Ботулински токсин-практична апликацијa, филеримезотерапија-практична обука 2010,Софија,Бугарија 2005 Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Mетодиј“ - Скопје

Работно искуство

2013 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за дерматовенерологија 2012 - 2013 ПЗУ Дерма - Нити 2011 -2012 Градска болница „8 Септември“ - Скопје
Оддел за дерматологија, волонтер

Членства

- Активен член на Светското здружение на жени дерматолози (Women Dermatological Society). - Член на EADV ( Europian Academy of Dermatovenerology). - Редовен член на Здружението на дерматовенеролози на Македонија.

Странски јазици

- Англиски

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language