Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Информации за Лекар


Д-р Ирена Шуплиновска Јордановска
Специјалист по гинекологија и акушерство Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2013 Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 2006 Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 2005 Internship, Клиничка болница„ Св. Лука“, Гвардаманџиа, Малта, Оддел за перинатологија
Универзитет Малта, Малта 2004 Клиничка болница „Сплит“, Сплит, оддел за патологија, судска медицина и цитологија
Универзитет Сплит, Хрватска

Работно искуство

2013 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство, специјалист по гинекологија и акушерство 2012 Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Општ лекар 2007 - 2012 Универзитетски клинички центар - Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство, специјализант

Странски Jазици

- Англиски, германски, италијански

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language