Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Информации за Лекар


Д-р Јорданчо Иванов
Специјалист по гинекологија и акушерство Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2011 Acibadem Maslak Hospital, Истанбул, Турција
Оддел за гинекологија и акушерство проф. Мете Ѓунѓур 2008 Универзитетска болница – АКХ - Виена, Австрија
Оддел за гинеколошка ендокринологија - проф. Јоханес Хубер 2004 Постдипломска тренинг програма од областа на репродуктивна гинекологија и ИВФ - проф. Џошуа Дор
Болница „Sheeba“, Тел Авив, Израел 2006 Специјалист по гинекологија и акушерство - Медицински факултет – Скопје, Р Македонија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1999 Медицински факултет – Скопје, Р Македонија
Универзитет „ Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство 2001 - 2010 Специјална болница за гинекологија и акушерство – Чаир, Скопје 2007 Асистент на катедра по гинекологија и акушерство, Медицински факултет - Скопје 
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Сертификати

-Сертификат за предродилна подготовка на трудници од UNICEF 2003 година.  -Сертификат за реанимација и напреднато оживување, Sackler Faculty of Medicine, Израел 2004 година -Сертификат од European School for Maternal, Infanth, Neonatal and Adolescent Healt Care, Трст, Италија, 2010 година.

Странски јазици

- Англиски

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language