Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

Информации за Лекар


Д-р Павле Димчев
Специјалист по гинекологија и акушерство Гинекологија и акушерство
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

1999 Велика Британија, St. George Hospital, Лондон,
Оддел за пренатална дијагноза 1997 Холандија – University Hospital Leiden,
Оддел за гинекологија и акушерство 1996 Специјалист по гинекологија и акушерство
Универзитет„ Св. Кирил и Методиј “– Скопје, Р Македонија 1986 Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет„ Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010-сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за гинекологија и акушерство 2007 - 2010 Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ –Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство 2005 - 2007 Приватна здравствена установа „Ремедика“ - Скопје
Оддел за гинекологија и акушерство 1989 - 2005 Специјална болница за гинекологија и акушерство - Чаир
Оддел за гинекологија и акушерство

Дополнителна едукација

- King’s College Hospital - Center for fetal medicine

Сертификати

- Сертификат за фетална екокардиографија - King’s College Hospital - Сертификат за ултразвучен скрининг од Fetal Medicine Foundation London.

Член

-          3ГОМ, FIGO, ISUOG, EA GO

Странски Јазици

- Англиски

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language