Нашиот професионален тим ќе ви го овозможи најбезбедниот и најефикасен третман во борбата со канцерот. Дозволете да бидеме ваша поддршка и заедно да создадеме нов свет на надеж, верба и љубов кон животот.

 

ЖИВОТ СО КАНЦЕР

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД ONLINE

 

НАШИОТ ТИМ
Клиничката болница „Аџибадем Систина“ располага со високостручен тим професионалци со долгогодишно искуство од сите области на медицината. Долгогодишното искуство надополнето со врвната медицинска опрема влева сигурност и доверба кај нашите пациенти чиј број секојдневно се зголемува.


  • Д-р Лилјана Муратовска 
    Специјалист по нуклеарна медицина
    Нуклеарна медицина

    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитај повеќе

 

 

 

 

 

 

Д-р Митко Караѓозов                                                                        Д-р Димитар Трајков

 Д-р Џенгис Јашар

Д-р Тони Јосифовски

Соња Петковска

Д-р Снежана Тимчева-Цветковска

Д-р Снежана Адамовска – Клисаровска

Д-р Слободан Дракулевски

Д-р Славица Кралева

Д-р Сенчо Нетков

Д-р Павле Димчев

Д-р Оливер Јовковски

Никола Панчевски

Д-р Неда Трајковска

Д-р Небојша Настов

Д-р Михајло Ивановски

Д-р Мирослав Темелковски

Д-р МајаЧапова Стојчевска

Д-р Маја Каличанин Марковска

Д-р Љупчо Стојковски

Д-р Љупчо Лековски

Д-р Лилјана Муратовска

Д-р Клементина Кузеска

Проф. д-р Кирил Лозанче

Д-р Катерина Кубелка – Сабит

Камелија Бушљетиќ

Д-р Јорданчо Иванов

Проф. Д-р Јордан Савески

Проф. д-р Јовица Угриновски

Д-р Јован Костадинов

Д-р Ирена Шуплиновска Јордановска

Д-р Илија Мостров

Проф. д-р Зоран Трајковски

Д-р Златко Палчевски

Д-р Елизабета Матевска-Атанасовска

Д-р Душко Михајловски

Д-р Драган Христов

Д-р Драган Смилевски

Д-р Дева Петрова

Д-р Даниел Петровски

Д-р Гордана Петровска

Д-р Владимир Ортаков

Д-р Владимир Ортаков

Д-р Весна Пљакоска

Д-р Васко Василевски

Д-р Вања Филиповски

Д-р Андреј Петров

Д-р Ален Јовчевски

Д-р Александар Мицковски

Д-р Александар Лазаревски

Д-р Владимир Аврамовски

Д-р Александар Бојаџиев

Владимир Јекиќ  

Д-р Александар Лазаревски

Д-р Владимир Аврамовски

 Д-р Александар Бојаџиев

 Владимир Јекиќ 

 

 

 

 

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language