Закажете преглед со само еден клик
 1. Потполнете го формуларот и ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа
 2. Име(*)
  Please let us know your name.
 3. Презиме(*)
  Invalid Input
 4. Email(*)
  Please let us know your email address.
 5. Телефон(*)
  Invalid Input
 6. Наслов(*)
  Please write a subject for your message.
 7. Порака(*)
  Please let us know your message.
 8. Внеси го кодот(*)
  Внеси го кодот
  Invalid Input

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language