Информации за Лекар


Д-р Љуљзим Агаи
Неврохирург Неврохирургија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Образование

2012 Усовршување по неврохирургија Проф. Роман Бошњак
Клинички центар Љубљана, Словенија 2011 Експериментална неврохирургија и невроанатомија – Проф. Барт Нутин
Лувен, Белгија 2006 АКХ
Виена, Австрија 2006 Усовршување по неврохирургија – Проф. Винко Доленц,
Клинички центар Љубљана, Словенија 1996 Специјалист по неврохирургија - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје, Р. Македонија 1996 Усовршување по неврохирургија -
Болница Св. Мариен Лунен, Германија 1990 - 1994 Специјализација по неврохирургија
Клиничка Болница „ Сестре Милосрднице“Загреб, Р. Хрватска 1987 Медицински факултет
Универзитет Приштина

Работно искуство

2014 - сега Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија 2011 - 2014 О.Б. Ремедика - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија 2000 - 2011 Универзитетски клинички центар - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија 1994 - 1996 Универзитетски клинички центар - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјализант 1990 - 1994 Клиничка болница „Сестре Милосрднице“
Оддел за неврохирургија, специјализант 1989 - 1990 Клинички центар - Приштина
Оддел за неврохирургија, специјализант 1987 - 1989 Здравствен дом - Приштина
Општ лекар

Странски јазици

Македонски 
Англиски 
Германски 
Италијански

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language