Информации за Лекар


Д-р Тони Јосифовски
Специјалист по општа и дигестивна хирургија Дигестивна хирургија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2013 Проктологија
Gemilli Hospital, Рим 2011 Колопроктолошка хирургија
Клинички центар Љубљана, Словенија 2011 Едукација по лапароскопска хирургија
Синсинати - САД 2010 Супспецијалист по дигестивна хирургија - Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 2008 Хепатопанкреатично - билиарна хирургија
Клинички центар Љубљана , Словенија 2002 Магистер во областа на колоректална хирургија – Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1993 Специјалист по хирургија на Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија 1985 Медицински факултет - Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за дигестивна хирургија 1988 - 2010 Универзитетски клинички центар - Скопје
Оддел за дигестивна хирургија

Странски Јазици

-  Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language