Доц. Д-р Никола Баџаков

Афродита. П, 58

Сакам да ја изразам својата благодарност до доц. д-р Никола Баџаков, за неговата стручност и професионалност. Во најтешките моменти во мојот живот, во борбата со канцерот, тој ми ја даде најголемата поддршка за да ја победам болеста. Благодарение на неговата компетентност, јас денеска го живеам својот втор живот.

Виданка. С 42

Огромна благодарност до доц. д-р Никола Баџаков за професионалноста и стручноста, како и за неговата позитивност. Тој ме водеше во моите тешки моменти. Ви благодарам „Аџибадем Систина“, продолжете и понатаму да растете и да се развивате. Вие сте нашите спасители.

Фиданка. П 53

Чиста 10-ка за вашата болница! Особено сакам да ја потенцирам стручноста, љубезноста и исклучителноста на доц. д-р Никола Баџаков! Тој е посебен, психотерапевт и одличен човек и стручњак – ГЕНИЕ! Тој ми помогна да ги поминам најтешките денови во борбата со канцерот.

 

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

Language