Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion për doktori


Ana Antovska
Nutricioniste
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2013
Trajnim komplet për dietikë, nutricionizëm klinik dhe poliklinik

Masllak, Kadëkoj, R.e Turqisë
2014
Fakulteti Tekniko-Teknologjik - Veles
Universiteti „Shën Kliment Ohridski – Manastir, R. e Maqedonisë
Në vazhdim - Studimet master
Teknologji - Fakulteti Teknik - Veles, drejtimi nutricionizëm
Universiteti Sv. Klement Ohridski - Bitola, Rep. Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2013 - në vazhdim
Spitali klinik Axhibadem Sistina
Reparti për nutricionizëm dhe dietë
2012 - 2013
Menaxhere e cilësisë dhe sigurisë ushqimore si dhe kordinatore e HACCP sistemit
Furra Specijal – Shkup, R. e Maqedonisë

Gjuhë të huaja

Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language