Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Lulzim Agai
Neurokirurg Neurokirurgjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Edukimi

2012 Kualifikim në neurokirurgji
Prof. Roman Boshnjak Qendra Klinike në Ljubljanë, Slloveni 2011 Neurokirurgji eksperimentale dhe neuroanatomi – Prof. Bart Nutin
Leven, Belgjikë 2006 AKH
Vienë, Austri 2006 Kualifikim në neurokirurgji –
Prof.Vinko Dolenc, Qendra Klinike Ljubljanë, Slloveni
1996 Specialist i neurokirurgjisë - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1996 Kualifikim në neurokirurgji -
Spitali Shën Marien Lunen, Gjermani 1990 - 1994 Specialist i neurokirurgjisë
Spitali Klinik „ Sestre Milosrdnice“Zagreb, R. e Kroacisë 1987 Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës

Eksperienca profesionale

2014 - Spitali Klinik Acibadem Sistina
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë 2011 - 2014 Spitali i përgjithshëm Remedika - Shkup Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë 2000 - 2011 Qendra Klinike Universitare- Shkup
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë 1994 - 1996 Qendra Klinike Universitare- Shkup
Reparti i neurokirurgjisë, specializant 1990 - 1994 Spitali Klinik „ Sestre Milosrdnice “
Reparti i neurokirurgjisë, specializant 1989 - 1990 Qendra Klinike - Prishtinë
Reparti i neurokirurgjisë, specializant 1987 - 1989 Qendra shëndetësore - Prishtinë Mjek i përgjithshëm

Gjuhë të huaja

Maqedonisht 
Anglisht
Gjermanisht 
Italisht
 

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language