Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion për doktori


Dr. Biljana Crcareva
Specialiste e mjekësisë nukleare Mjekësia nukleare
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Edukimi

2011 – tani Studime të doktoraturës - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë 2010 Specialiste e mjekësisë nukleare - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë 2008 Magjistër e shkencave mjekësore – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë 2003 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Sv. Kiril i Metodij – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2014 – tani Spitali klinik Acibadem Sistina
Reparti i mjekësisë nukleare 2005 - 2014 Instituti i patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Mjeke specialiste, asistente e patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare 2003 - 2005 Instituti i patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Vullnetare, mjeke

Anëtare

- Shoqata e mjekëve të Maqedonisë 
- Shoqata e mjekësisë nukleare së R. së Maqedonisë 
- Asociacioni Evropian i mjekësisë nukleare (EANM) 
- Agjensioni internacional për energji atomike (IAEA)

Shpërblime

Çertifikat për punë me makinë hibride SPECT/CT и PET/CT - Itali 2013
Çertifikat nga fusha e infencioneve dhe inflamacioneve dhe mjekësisë nukleare – Holand 2008
Shpërblim si studente më e mirë e Fakultetit Mjekësor – 2003 
E zgjedhur asistente më e mirë gjatë viteve 2004,05,06,07,08,09,10,11,12,13,14

Gjuhë të huaja

Anglisht
Italisht

 

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language