Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion për doktori


Dr. Aleksandra Haxhi-Dimova
Dietologe Dietologji
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2003
Fakulteti i mjekësisë Shkup
Universiteti “Shën Qirili dhe Metodij” Shkup
2014
Studimet e magjistraturës - nutricionizëm
Universiteti “Sh. Klimenti i Ohrit” Manastir
2015
Reparti për dietologji klinike dhe të ambulancës
Masllak – R. Turqisë

Eksperienca Profesionale

2015
Spitali i klinikës “Acibadem Sistina”
Reparti i dietologjisë
2012-2014
Qendra për ushqim të shëndetshëm
2006-2015
Septima
Innotech international
2005
Bashkëpunëtore profesionale
Laboratori diagnostikues Avicena
2004
Kabineti për diabet
Shtëpia e shëndetit “Jane Sandanski”

Gjuhë të huaja

Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language