Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Vladimir Jekiq
Specialist otorinolaringolog Otorinolaringologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1999 Primarius
Ministria e Shëndetësisë – Republika e Maqedonisë

1983 Kualifikim në otokirurgji – Fakulteti i Mjekësisë – Zagreb
Klinika e otorinolaringologjisë dhe kirurgjia cerviko-faciale

1982 Specialist i otorinolaringologjisë - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

1976 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i otorinolaringologjisë 1996 - 1997 Qendra Klinike Universitare – Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika për veshë, hundë dhe fyt, otorinolaringolog, drejtor i klinikës 1978 - 1996 Qendra Klinike Universitare – Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika për veshë, hundë dhe fyt, otorinolaringolog, udhëheqës i repartit

Gjuhë te huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language