Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit

 

Dr. Vlladimir Avramovki
Specialist i kirurgjisë digjestive

Kirurgjia Digjestive 
Acibadem Sistina
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2000 Specializim në kirurgji – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2009 Universiteti katolik Luven, Klinika Universitare Sen - Luk, Bruksel,
Kirurgji hepatobiliopankreatike dhe transplantim i mëlqisë - Prof. J.F. Gigot dhe Prof. Jan Lerut 2000 Universiteti në Bolonjë St. Orsola Ospedele - Prof. Alighieri Mazzioti
Kirurgjia e mëlqisë, transplantim i mëlqisë 1994 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i kirurgjisë digjestive, kirurg
1996 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë digjestive, kirurg 1994 - 1996 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë digjestive, vullneta

Anëtar

-Shoqata Europiane për transplantim të organeve ESOT (European Society for Organ Transplantation)

Çertifikata

-ESOT Student Travel Grants 2008 për kontribut të vazhdueshëm në komunitetin e transplantimit të organeve

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language