Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Alen Jovçevski
Kirurg

Kirurgjia Digjestive
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2010 Universite catholique de Louvain, Klinika Universitare St. Luk – Bruksel - Kirurgji Hepatobiliopankreatike dhe transplantim i mëlqisë 2005 Specializim në kirurgji – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2003 Klinika Universitare e Kirurgjisë (AKH) - Allgemeines Krankenhaus der Stad Wien Reparti i kirurgjisë digjestive 1998 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i kirurgjisë digjestive, kirurg 2002 - 2010
Klinika e kirurgjisë digjestive

Shpërblime

- ESOT Student Travel Grants 2009 – për kontribut të vazhdueshëm në bashkësinë e transplantimit të organeve.

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language