Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Vesna Pljakovska
Dermatovenerologe

Dermatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2012 ЕАDV
Dermoskopi –Trajnim fillestar
Veron, Itali 2011 ISA 2011 (Akademia Ndërkombëtare verore e dermatovenerologëve)
Llaser – seminar për aplikim praktik
Minhen, Gjermani 2010 Specialiste e dermatovenerologjisë - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2010 Akademia verore e dermatovenerologjisë
Toksin botulin- aplikim praktik, filerimezoterapija - trajnim praktik 2010,Sofi, Bullgari 2005 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Experienca profesionale

2013 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i dermatovenerologjisë 2012 - 2013 ISHP Derma - Niti 2011 -2012 Spitali i Qytetit „8 Shtatori“ - Shkup
Reparti i dermatologjisë, vullnetare

Anëtare

- Anëtare e shoqatës Europiane të grave dermatologe (Women Dermatological Society). - Anëtar e EADV ( Europian Academy of Dermatovenerology). - Anëtare e rregullt e shoqatës së dermatovenerologëve të Maqedonisë.

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language