Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Daniel Petrovski
Specialist urolog Urologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2006

Fabrika për instrumente mjekësore WOLF

Gjermani

2004

Spitali Universitar - Linc - prof. dr. Janaçek

Linc, Austri

2004

Spitali Universitar - AKN, Vienë - prof. dr. Marberge

Vienë, Austri

2001 Magjistër - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, Rep. Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1997 Specialist i urologjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1995 Asistent i kirurgjisë, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1991 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i urologjisë 1995 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë, blloku operativ urologjik, udhëheqës 1995 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë, Reparti për diagnostifikim dhe ndërhyrje ultrasonografike , udhëheqës 1992 - 1995 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë, hulumtues i ri

Edukimi shtesë

- Spitali Universitar – AKN, Vien – Prof. Dr. Marberge
-Spitali Universitar – Linc – Prof. Dr. Janaçek
-Fabrika e instrumenteve medicinale WOLF - Gjermani

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language