Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Deva Petrova
Onkologe radioterapiste Onkologji dhe radioterapi
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2012 - tani

Studime të doktoraturës - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

2011 Asistente në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

2008 Asistente e re në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2005 Speciaiste në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

2000 ESTRO /IAEA – trajnim në fushën e radiologjisë
Bratisllavë, Sllovaki 1996 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2013 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i onkologjisë dhe radioterapisë, udhëheqëse e repartit 2009 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e onkologjisë dhe radioterapisë – Shkup, reparti për trajtim të kancerit në gjinjë, udhëheqës
2000 - 2013 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e onkologjisë dhe radioterapisë – Shkup

Anëtare

- Shoqata e onkologëve dhe radioterapistëve në Republikën e Maqedonisë
- Asociacioni Evropian i onkologëve medicinal - ESMO.

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language