Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Dragan Smilevski
Specialist i kirurgjisë torakale Kirurgjia torakale
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011
Qendra klinike spitalore, Zagreb
Klinika për veshë, hundë dhe fyt dhe kirurgjia e qafës, invazion minimal i tiroidektomisë

2001
Specialist i kirurgjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2004 Spitali Papageorgiu, Selanik
Reparti i kirurgjisë kardiotorakale 1995
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i kirurgjisë torako-vaskulare 1998 - 2010
Qendra Klinike Universitare -Shkup
Klinika e kirurgjisë torakale dhe vaskulare, kirurg 1995 - 1998
Qendra Klinike Universitare -Shkup
Klinika e kirurgjisë torakale dhe vaskulare, vullnetar

Edukimi shtesë

2011 

Refreshment course on Video assisted thoracoscopic surgery

Anëtar

- Shoqata e mjekëve të Maqedonisë
- Shoqata e kirurgëve të R. së Maqedonisë

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language