Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Dragan Hristov
Specialist ortoped Ortopedi dhe traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Edukimi

2002
Implantim i endoprotezës në gjunjë
Endoklinika – Hamburg, Gjermani 2001
Implantim i endoprotezës në gjunjë
Klinika ortopedike në Budapest 1992
Specialist i ortopedisë - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë 1989
Instituti i ortopedis për fëmijë
G.I „Тurner“ Shën Petersburgu, Rusi 1983
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - momentalisht
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë, udhëheqës 1985 - 2010
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e ortopedisë - Shkup

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language