Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Prof.Dr. Zoran Trajkovski
Specialist radiolog Radiologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1998 Praktikant i përgjithshëm, doktor i shkencave të mjekësisë – Instituti i radiologjisë – Shkup,
Profesor i radiologjisë 1999 Studime postdiplomike në "Health management teachers training course"
"Haynal Imre" Universty of health sciences, Budapest, Hungari 1996 Reparti i radiologjisë pediatrike, Dr F. Guidanchet P.D.
CHUV, Lozan – Zvicërr 1985 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i radiologjisë – radiologji e përgjithshme dhe pediatrike, konsultues i radiologjisë 1997 - 2009 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Instituti i radilogjisë – Shkup, udhëheqës i repartit të radilogjisë pediatrike dhe radiologjisë intervente jovaskulare 1992 - 1997 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Reparti i radiologjisë pediatrike, radiolog 1989 - 1992 Qendra Klinike Unversitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Shkup, radiolog në trajnim 1985 – 1988 Qendra Klinike Unversitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Shkup, praktikant i përgjithshëm,

Publikime

"Urgent Neonatal Abdominal Surgery - Clinical and Radiological Aspects," –Petrovski. M. & Trajkovski Z. të publikuara në Shkup - 1998 "Skeletal Dysplasias and other Growth Disturbances Guçev Z. & Trajkovski Z. të publikuara në Shkup - 2000 "Lethal Skeletal Dysplasias" Trajkovski Z. të publikuara në Shkup - 2000 "Appendicitis, Ultrasound Diagnostics and Differential Diagnoses"- Trajkovski Z. Menora, 2001, Shkup Publikime të shumta të artikujve në revista të ndryshme shkencore

Anëtar

- Shoqata e radiologëve të R. së Maqedonisë (Macedonian Radiological Association) - Shoqata e mjekëve të R. së Maqedonisë (Macedonian Medical Bar Association) - Shoqata e kirurgëve të fëmijëve të R. së Maqedonisë (Association of Pediatric Surgeons of Macedonia)

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language