Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Prof. Dr. Jovica Ugrinovski
Neurokirurg Neurokirurgjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1993 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, profesor ordinar i neurokirurgjisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë
1983 Mjekë i neurokirurgjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1978 - 1979 Kualifikim në fushën e neurokirurgjisë
L’Hopital Pitie – Paris, reparti i neurokirurgjisë Kurse postdiplomike në EANS
Monpenje, Mançester, Bratisllav 1975 Specialist i neurokirurgjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë
1970 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i neurokirurgjisë, neurokirurg 1979 - 1980 Spitali i përgjithshëm – Derna, Libi
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë 1970 - 1975 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e neurokirurgjisë, specialist

Anëtar

- Shoqata Europiane e shoqërisë neurokirurgjike  (EANS)

Gjuhë të huaja

- Anglisht
- Frëngjisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language