Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Prof. Dr. Jordan Saveski
Specialist traumatolog Traumatologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1995 Profesor i lëndës së kirurgjisë – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1990 Subspecialist i trumatologjisë - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1985 Profesor inordinar i lëndës së kirurgjisë – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1984 Doktor i shkencave mjekësore – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1975 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup, asistent i lëndës së kirurgjisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1975 Specialist i kirurgjisë - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1969 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i traumatologjisë 2005 -2006 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e traumatologjisë, udhëheqës i klinikës 2001 -2004 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup – dekan
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1999 - 2001 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup – dekan
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1999 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e traumatologjisë, udhëheqës i klinikës 1997 - 1999 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë, udhëheqës i klinikës 1997 Shoqata e kirurgëve Maqedonas të traumatologjisë dhe ortopedisë
kryetar 1995 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë, udhëheqës i repartit 1990 - 1994 Prodekan – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë
1989 Shoqata e kirurgëve të Maqedonisë
kryetar 1989 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e traumatologjisë, udhëheqës i repartit

Edukim jashtë vendit dhe trajnime

-1980: “Vahda” Hospital Derna, Libya. -1981: ²Exchange Visitor Program² N P-1-0577 Ohio State University College of Medicine, Riverside Methodist Hospital, Columbus, Ohio. Cook County Hospital, Chicago Illinois, traumatology. -1988: Medizinische Hohschule Unfall Chirurgische-Klinik Hanover, Germany. -1989: Department of Orthopaedics and Traumatology, Helsinki University Central Hospital, Helsinki, Finland. -1990: Riversade Methodists Hospital Columbos, Ohio. -1995 Riversade Methodists Hospital, Grant Medical Center Trauma Center I level, Columbos, Ohio. - 1999: BG Trauma Clinic, Ludwigshafen - 2001: BG Trauma Clinic, Ludwigshafen

Shpërblime

-1980: SFR Yugoslavia-silver medal for health and education.

-Macedonial Medical Association- many medals for health and education. -1998: Medical Faculty- medal for contribution in the improvement of the education -1998: University "Sts. Cyril and Methodius"-medal for affirmation of the University. -2004: "11 Oktomvri" award-the highest social acknowledgement for outstanding achievement for Republic of Macedonia on the field of science and education. -2005: " Sts. Cyril and Methodius" award for affirmation of the University "Sts. Cyril and Methodius" and the Medical Faculty and promotion of the education. - 2007: Medical Faculty-medal for contribution in the improvement of the education.

Anëtar

-1989 , President of Macedonian Association of Surgeons; -American Association of Orthopaedic Surgeons (AAOS) -European Association of Orthopaedic and Trauma Surgeons, -European Association for Emergency Surgery and Traumatology, -Alumni AO Association (Switzerland), -Yugoslav Association of Orthopaedic and Trauma Surgeons, -Bulgarian Orthopaedics and Trauma Association (Honored Member) - AO Spine -Serbian Orthopaedic – Traumatologic Association – SOTA (Honored Member) -Israel Orthopaedic Association – IOA (Honored Member)

Kongrese dhe Organizata

-Several Macedonian and Yugoslav Congresses (President, member of organizing committees); - Vice President of the First Congress of Macedonian Orthopaedists and Traumatologists-Skopje, 1999; -President of the Second Congress of MacedonianSurgeons-Ohrid, 2000; -President of the Second Congress of Macedonian Orthopaedists and Traumatologists-Ohrid, 2002. -President of the Third Congress of Macedonian Orthopaedists and Traumatologists-Ohrid, 2009. -President of the 9th Annual Meeting of theSpine Experts Group, Skopje, 2011

Publikime

- Polytrauma care-Neurosurgery;1989, - Shock-Cardiopulmonary resuscitation; 1994 - First aid and protection; 1996 - Contemporary approach to diagnostics and therapy in medicine 2000-Head Editor of Surgery-Prof. Dr. Jordan Saveski, - Fractures of pelvic ring and acetabulum;2003, - Spinal injuries, 2006, - Open fracturesand gunshot injuries (in press)

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language