Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Jordanço Ivanov
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011 Acibadem Maslak Hospital, Stamboll, Turqi
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës Prof. Mete Gjyngjyr 2008 Spitali Universitar – AKH - Vien, Austri
Reparti i endokrinologjisë gjinekologjike - Prof. Johanes Huber 2004 Program trajnimi postdiplomik nga sfera e mjekësisë riprodhuese dhe IVF - Prof. Xhoshua Dor
Spitali „Sheeba“, Tel Aviv, Izrael 2006 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1999 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2001 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës – Çair, Shkup
2007 Asistent në katedrën e gjinekologjisë dhe obstetrikës, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Çertifikata

- Çertifikat për përgatitje të paralindjes së grave shtatzëna nga UNICEF në vitin 2003. -Çertifikat për reanimacion dhe ringjallje të avancuar, Sackler Faculty of Medicine, Izrael në vitin 2004 -Çertifikat nga European School for Maternal, Infanth, Neonatal and Adolescent Healt Care, Trst, Itali, në vitin 2010.

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language