Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Kamelija Bushljetiq
Pulmoalergologjia Pulmologjia
Acibadem Sistina

kQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2004 Magjistër i pulmoalergologjisë „ Marker për ndezje sistematike të HOBB“
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2000 Subspecialist i mjekësisë interne - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1998 Subspecialist i mjekësisë interne - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1993 Fakulteti i Mjekësisë, asistent i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1989 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2013

Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i pulmoalergologjisë

2011 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë, diagnosë dhe trajtim opstruktiv Sleep apnea, 2010 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë, ventilim jo invaziv 2002 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë, reparti për testim funkcional të mushkërive të bardha, udhëheqës i repartit 1992 - 2013 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë

Anëtare

- 1992 – Shoqata e mjekëve të R. së Maqedonisë - 1998 – Shoqata Europiane respiratore - 1999 – Akademija Europiane për alergologji dhe imunologji (EAACI) - 2001 – Shoqata respiratore e R. së Italisë - 2002 - Shoqata respiratore e R. së Turqisë - Delegat nacional i R. së Maqedonisë në shoqatën respiratore Europiane (ERS)

Gjuhë të huaja

- Anglisht

- Italisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language