Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Liljana Muratovska
Specialiste e mjekësisë nukleare

Mjekësia nukleare
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2008

Kualifikim në fushën e inçizimit molekular dhe mjekësisë nukleare Bolonjë, Itali

2007

EANM kualifikim në PET/KT në fushën e onkologjisë Vien, Austri

2004

Specialiste e mjekësisë nukleare - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

2003

IAEA kualifikim për Prodhim dhe kontroll të preparateve farmaceutike Universiteti katolik – Romë, Itali, Reparti i mjekësisë nukleare

2003

Kurs regjional për aplikimin e teknikave radionuklide të nefro-urologjisë (ESNM- Fakulteti Evropian i mjekësisë nukleare) Limasol, Qipër

1999

Kurs regjional për aplikimin e teknikave radionuklide të nefro-urologjisë (ESNM- Fakulteti Evropian i mjekësisë nukleare ) Ljubljanë, Slloveni

1994

Fakulteti i Mjekësisë - Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - momentalisht

Spitali Klinik Acibadem Sistina Reparti i mjekësisë nukleare, specialist i mjekësisë nukleare

1997 - 2010

Instituti i patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Anëtare

- Shoqata e mjekëve të Maqedonisë
- Oda e mjekëve maqedonas
- Shoqata e mjekësisë nukleare së R. së Maqedonisë
- Shoqata maqedonase e fiziologjisë dhe antropologjisë
- Shoqata Botërore dhe Europiane e mjekësisë nukleare

Publikime

Bashkë-autore e librit me ushtrime për patofiziologji të përgjithshme dhe speciale për studentët e mjekësisë së përgjithshme, 2006.

Gjuhë të huaja

- Anglisht
- Italisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language