Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr.Ljupço Stojkovski
Specialist i nefrologjisë Nefrologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2007 Primarius
Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Maqedonisë 2007 Program i vazhdueshëm i zhvillimit për menaxherët shëndetësor
Ministria e Shëndetësisë – Rep. Maqedonisë 2006 Subspecialist i nefrologjisë - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1999 Magjistër i nefrologjisë, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1996 Dializa peritoneale
Qendra klinike, Ljubljanë, Slloveni 1995 Koordinator transplanti
Spitali klinik, Barcelona, Spanjë 1994 Specialist i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1989 - 1994 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, specialist i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1988 - 1990 “Studim klinik mbi ndikim e rh-së së nënlikurës – terapi EPO në morbiditet dhe tolerancë ndaj pacientëve me hemodializë me sëmundje në faze të fundit renale (ESRD)
Anëtar i ekipit për prjojekte mbrojtëse – Minhen, Gjermani 1986 - 1987 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, praktikant
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1985 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2011 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Drejtor medicinal, 2012 2010 Spitali special i nefrologjisë – „Diamed“ – Shkup, R. e Maqedonisë
Drejtor medicinal 2000 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klnika e nefrologjisë, Reparti i dializës peritoneale, udhëheqës i repartit, specialist nefrolog 1992 - 2008 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, asistent i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë
1988 – 2010 Qendra Klinike Universitar - Shkup
Klinika e nefrologjisë, nefrolog

Anëtar

- Anëtar i shoqatës së mjekëve të Maqedonisë (Member of the Macedonian Medical Association) - Anëtar i shoqatës së nefrologjisë së Maqedonisë (Member of the Macedonian Nephrology Association) - Anëtar i asociacionit Europian renal dhe asociacionit Europian për dializë dhe transplantim (Member of the European Renal Association (ERA) and European Dialysis and transplantation Association (EDTA))

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language