Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Maja Kaliçanin Markovska
Specialiste ortopede Ortopedi dhe traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2008 Asistente e ortopedisë, Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 2002 Specialiste e ortopedisë në Fakultetin e Mjekësisë – Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 2002 Ultrasonografi e kryçeve të fëmijëve, Klinika e sëmundjeve ortopedike
Stolzalpe, Austri – Prof.Dr. R.Graf 1994 Fakulteti i Mjekësisë – Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë 1995 - 2010 Klinika e sëmindjeve ortopedike - Shkup
Qendra Klinike Universitare - Shkup

Çertifikata

- Çertifikat për ultrasonografi të kryçeve të fëmijëve, Klinika e sëmundjeve ortopedike në Stolzalpe, Austri – Prof.Dr. R.Graf - Diplomë Europiane të ortopedisë së fëmijëve - 2013

Anëtare

- MAOT, EFFORT, BUON, ISTMUS, SHMM, MCM, Kryqi i Kuq i Maqedonisë

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language