Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Maja Stojçevska Çapova  

Specialiste radiologe Radiologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Edukimi

2003 Specialiste e radiologjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1995 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i radiologjisë diagnostike dhe intervente 2009 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës „Mala Bogorodica“ - Shkup
radiolog 2007 - 2009 Spitali privat Remedika
Reparti i radiologjisë, radiolog 2006 - 2009 Profesor inordinar, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë 1998 - 2007 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Shkup, udhëheqëse e repartit të diagnostikës së grave, radiologe

Edukimi shtesë

- 1997 – Ultratinguj kolor dopler, Simens Erlangen, Gjermani - 2000 – Grac Tutorial – Grac, Austri - 2001 – EUSOBI, Vien, Austri - 2003 –- EUSOBI, Vien, Austri - 2004 – ECR – Vien, Austri - 2005 - ЕSMRMB – Lucern, Zvicërr - 2006 – ECR - Vien, Austri - 2007 – IBUS, Cirih, Zvicërr - 2008 - ECR – Vien, Austri - 2008 - EUSOBI, Vien, Austri - 2008 – diagnostifim të gjinjëve, Nju Jork, SHBA - 2009 – Kurs në mamografi, Tabar, Bolonja, Itali - 2011 - ECR – Vien, Austri - 2012 - ECR – Vien, Austri - 2012 – Kurs në EUSOBI – dhe MRI tëgjinjëve, Barcelona, Spanjë - 2013 - ECR – Vien, Austri - 2013 – EDBI – Diplomë Evropiane për diagnostifikim të gjinjëve

Anëtare

- ESR - EUSOBI

Gjuhë të huaja

Anglisht

Gjermanisht

Frëngjisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language