Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Mitko Karagjozov
Specialist i kirurgjisë torako-vaskulare Kirurgjia torako-vakulare
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2003 Magjistër - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1997 Kualifikim në kirurgjinë vaskulare
„Klinika im Park“ – Prof. Dr. Kugellmaer - Cirih, Zvicërr 1995 Kualifikim në kirurgjinë kardio-vaskulare
ВМА – Prof. Dr. Jabllanov - Beograd, Sërbi 1992 - 1994 Kirurgji kardio-vaskulare
Klinika „Sv. Katerina“ – Prof.Dr. А.Çirkov - Sofi, Bullgari 1988 Specilalist i kirurgjisë së përgjithshme – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1983 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i kirurgjisë torako-vaskulare 1984 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë torako-vaskulare

Çertifikata

- Çertifikat për trajtim laserik të venave – Dr. Shikovec - Çertifikat për rekonstruim plastic të gjinjëve – Klinika Universitare në Budapest - Çertifikat për kirurgji kardiovaskulare – Prof. Dr. Çirkov

Anëtar

- Asociacioni Europian i kirurgjisë kardiovaskulare
- Shoqata e kirurgëve maqedonas
- Shoqata e mjekëve të Maqedonisë

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language