Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Mihajlo Ivanovski
Specialist ortoped Ortopedi dhe traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2010 Specialist i kirurgjisë së përgjithëshme – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Artroplastia e pelvisit dhe gjurit

"Stolzalpe", Austri

“Southwestern Center for orthopedic Surgery, Sportstraumatology” –  Shtutgard , Gjermani

Spitali "Santo Bambino" - Katania Sicili , Itali

Spitali universitar - Valjadolid, Spanjë

 

2005

Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë 2006 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë së qytetit – Shkup, vullnetar – reparti i traumatologjisë

Edukimi shtesë

- Spitali Universitar – Valjadolid, Spanjë - Spitali „Shëm Bambino“ – Katania Sicili, Itali - “Southwestern Center for orthopedic Surgery, Sportstraumatology” – Shtutgard, Gjermani - Endoprotetika në kryçe dhe gjunjë – “ Stolzalpe”, Austri

Anëtar

- Shoqata maqedonase e Ortopedisë dhe Traumatologjisë ( МАОТ ) - АО fondacioni - Asociacioni ndërkombëtar i Artroskopisë - Kirurgjia e gjunjëve dhe mjekësia ortopedike sportive ( ISAKOS ) - Asociacioni Europian për kirurgji të gjunjëve - Traumatologjia sportive dhe artroskopia (ESSKA )

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language