Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Oliver Jovkovski
Specialist pulmoalergolog Pulmoalergologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2009 Fakulteti i Mjekësisë – Katedra e Mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë, asistent 1999
Fakulteti i Mjekësisë – Katedra e Mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë, asistent i ri 1997 Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2011 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i pulmologjisë dhe alergologjisë 2009 -2011 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e pulmologjisë dhe alergologjisë – Reparti i bronhoskopisë, udhëheqës i repartit 1997 - 2011 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e pulmologjisë dhe alergologjisë – Reparti i diagnostikës invazive

Gjuhë të huaja

-Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language