Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion rreth doktorit


Dr. Pavle Dimçev
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1999 Britania e Madhe, St. George Hospital, Londër,
Reparti i diagnosës prenatale 1997 Holand – University Hospital Leiden,
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 1996 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1986 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

22010- tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2007 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës „Mala Bogorodica“ –Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2005 - 2007 Spitali privat shëndetësor „Remedika“ - Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 1989 - 2005 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës - Çair
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

Edukimi shtesë

- King’s College Hospital - Center for fetal medicine

Çertifikata

- Çertifikat për ekokardiografi fetale - King’s College Hospital - Çertifikat për skrining ultrazëri nga Fetal Medicine Foundation London.

Anëtar

- ZGOM, FIGO, ISUOG, EA GO

Gjuhë të huaja

- Anglisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language