Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

Informacion për doktori


Dr. Sonja Petkovska
Specialiste në fizikën nukleare mjekësore Onkologji
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011 Magjistre e shkencave elektroteknike – Fakulteti i elektroteknikës dhe informacioneve teknologjike
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 2008 Programi - IMRT
Klinika për radioterapi, „Clinic St. Elisabeth” Namur, Belgjikë 2004 Specialiste në fizikën nukleare mjekësore– Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 2003 Programi TPS
Reparti i radioterapisë fizike, Spitali Universitarë „ Gasthuisberg “, Luven, Belgjikë 1989 - 1990 Fizika mësimore – Fakulteti matematiko-natyror– Shkup, profesoresh
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë 1987 Fizika e aplikuar – Instituti për fizik - Fakulteti matematiko-natyror - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2013 - now  Acibadem Sistina Hospital 
Department of Oncology and Radiotherapy  1999 - 2013  University Clinical Centre - Skopje 
Clinic for Radiotherapy and Oncology, Medical Physicist  1989 - 1999  Private school 
Professor of Physics and Mathematics

Anëtare në

- МаShoqata maqedonase e mjekësisë fizike dhe inxhinierisë biomedicinale, kryetare

Gjuhë të huaja

- Anglisht
- Frëngjisht

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language