Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

 

Урологија

 


д-р Даниел Петровски

Уролог

 

 
д-р Александар Мицковски

Уролог

 

 

 
Дигестивна хирургија


д-р Тони Јосифовски

 Абдоминален хирург

 

 
д-р Владимир Аврамовски

Абдоминален хирург 

 

 

 
д-р Ален Јовчевски

Абдоминален хирург 

 

 

Торкална хирургија


д-р Митко Караѓозов

 Торкална хирургија

 

 
д-р Драган Смилевски

 Торкална хирургија

 

 Трауматологија и Ортопедија


д-р Небојша Настов

Трауматолог 

 


д-р Маја Каличанин

 Ортопед

 

 
д-р Драган Христов

 Ортопед

 


д-р Михајло Ивановски

Трауматолог 

 

 


д-р Неда Трајковска

Трауматолог 

 

 
Проф. д-р Јордан Савески

Трауматолог 

 

 

 

 

 

 

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language