Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

 

 

 

 

 

 

Д-р Митко Караѓозов                                                                        Д-р Димитар Трајков

 Д-р Џенгис Јашар

Д-р Тони Јосифовски

Соња Петковска

Д-р Снежана Тимчева-Цветковска

Д-р Снежана Адамовска – Клисаровска

Д-р Слободан Дракулевски

Д-р Славица Кралева

Д-р Сенчо Нетков

Д-р Павле Димчев

Д-р Оливер Јовковски

Никола Панчевски

Д-р Неда Трајковска

Д-р Небојша Настов

Д-р Михајло Ивановски

Д-р Мирослав Темелковски

Д-р МајаЧапова Стојчевска

Д-р Маја Каличанин Марковска

Д-р Љупчо Стојковски

Д-р Љупчо Лековски

Д-р Лилјана Муратовска

Д-р Клементина Кузеска

Проф. д-р Кирил Лозанче

Д-р Катерина Кубелка – Сабит

Камелија Бушљетиќ

Д-р Јорданчо Иванов

Проф. Д-р Јордан Савески

Проф. д-р Јовица Угриновски

Д-р Јован Костадинов

Д-р Ирена Шуплиновска Јордановска

Д-р Илија Мостров

Проф. д-р Зоран Трајковски

Д-р Златко Палчевски

Д-р Елизабета Матевска-Атанасовска

Д-р Душко Михајловски

Д-р Драган Христов

Д-р Драган Смилевски

Д-р Дева Петрова

Д-р Даниел Петровски

Д-р Гордана Петровска

Д-р Владимир Ортаков

Д-р Владимир Ортаков

Д-р Весна Пљакоска

Д-р Васко Василевски

Д-р Вања Филиповски

Д-р Андреј Петров

Д-р Ален Јовчевски

Д-р Александар Мицковски

Д-р Александар Лазаревски

Д-р Владимир Аврамовски

Д-р Александар Бојаџиев

Владимир Јекиќ  

Д-р Александар Лазаревски

Д-р Владимир Аврамовски

 Д-р Александар Бојаџиев

 Владимир Јекиќ 

 

 

 

 

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language