Ekipi ynë profesional do t’ju mundësojë trajtim më të sigurt dhe më efikas në luftën kundër kancerit. Na lejoni të jemi mbështetja juaj dhe sëbashku të krijojmë një botë të re të shpresës, besimit dhe dashurisë ndaj jetës.

 

TË JETUARIT ME KANCER

REZERVIM ONLINE

 

EKIPI 
Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’posedon një ekip shumë profesional me përvojë të gjërë në të gjitha fushat e mjekësisë. Përvoja shumë vjeçare shoqëruar me pajisjet më të larta mjekësore, jep siguri dhe besim tek pacientët, numri i të cilëve rritet çdo ditë.

Lexo më tepër

D-r Dimitar Trajkov D-r DZengis Jasar D-r Toni Josifovski Sonja Petkovska D-r Snezana Timceva-Cvetkovska D-r Snezana Adamovska – Klisarovska D-r Slobodan Drakulevski D-r Slavica Kraleva D-r Senco Netkov D-r Pavle Dimcev D-r Oliver Jovkovski Nikola Pancevski D-r Neda Trajkovska D-r Nebojsa Nastov D-r Mihajlo Ivanovski D-r Mitko Karagjozov D-r Miroslav Temelkovski D-r Maja Capova Stojcevska D-r Maja Kalicanin Markovska D-r LJupco Stojkovski D-r LJupco Lekovski D-r Liljana Muratovska D-r Klementina Kuzeska Prof. d-r Kiril Lozance D-r Katerina Kubelka – Sabit Kamelija Busljetik D-r Jordanco Ivanov Prof. D-r Jordan Saveski Prof. d-r Jovica Ugrinovski D-r Jovan Kostadinov D-r Irena Suplinovska Jordanovska D-r Ilija Mostrov Prof. d-r Zoran Trajkovski D-r Zlatko Palcevski D-r Elizabeta Matevska-Atanasovska D-r Dusko Mihajlovski D-r Dragan Hristov D-r Dragan Smilevski D-r Deva Petrova D-r Daniel Petrovski D-r Gordana Petrovska D-r Vladimir Ortakov D-r Vladimir Ortakov D-r Vesna Pljakoska D-r Vasko Vasilevski D-r Vanja Filipovski D-r Andrej Petrov D-r Alen Jovcevski D-r Aleksandar Mickovski D-r Aleksandar Lazarevski D-r Vladimir Avramovski D-r Aleksandar Bojadziev Vladimir Jekik

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language