Qendra për onkologji dhe radioterapi në Acibadem Sistina

Qendra për onkologji dhe radioterapi mundëson trajtimin më të mirë për pacientët me kancer, duke filluar nga diagnostikimi i hershëm, trajtimi kirurgjik, trajtimi onkologjik dhe radiologjik, si dhe rehabilitim dhe mbështetje të plotë në procesin e trajtimit.

Qendra për onkologji dhe radioterapi në Spitalin klinik ‘Acibadem Sistina’është e pajisur me aparatet më bashkëkohore. Diagnoza precize dhe e saktë e kancerit zbatohet me PET/CT, CT (128 slice), MRI (1,5 tesla) dhe me analiza laboratorike (tumor markeri) më bashkëkohore. Radioterapia kryhet nëpërmjet akseleratorit më të fuqishëm në botë TRILOGY, i cili mundëson doza të larta rrezatuese drejtpërdrejtë në kancer, me mbrojtje maksimale rreth indeve të shëndetshme. Zgjedhjet më efikase gjatë trajtimit të kancerit, arrihen me mënyrë multidisiplinare. Në qendrën për onkologji dhe radioterapi, funksionon këshilli onkologjik i doktorëve, të cilët janë specialistë në fusha të ndryshme, dhe në mënyrë multidisiplinare sjellin sëbashku zgjidhje në ntrajtimin e pacientëve me kancer.

 

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language