CLINAC

Paisjet e përparuara teknologjike të cilat në mjekësinë bashkëkohore përdoren për trajtimin e kancerit, reduktojnë në masë të ndjeshme kohën e trajtimit, si dhe përmirësojnë cilësinë e jetës së pacientit. Disa sëmundje të caktuara malinje, mund të shërohen plotësisht.

Çfarë është CLINAC?

CLINAC është akselerator i cili përdoret për terapi rrezatuese të kancereve. Ky aparat mundëson një dozë të saktë dhe efikase të terapisë rrezatuese drejtpërdrejtë në kancer. Radioterapia e këtij akseleratori, arrinë shkatërrimin e qelizave kancerogjene, duke i mbrojtur indet përreth. Kjo arrihet me anë të një plani për shërim të hartuar me kujdes nga ana e disa specialistëve.

Tumoret tek të cilat mund të realizohet trajtimi me rrezatim i CLINAC:

Kjo teknologji përdoret për trajtimin e të gjitha llojeve të tumoreve tek të cilat ekzistojnë tregues për nevojën e trajtimit me rrezatim.

  1. Tumori i kokës dhe qafës
  2. Tumori i trurit
  3. Tumori i mushkërive
  4. Tumori i gjirit
  5. Tumori i prostatës
  6. Tumori i fshikëzës së urinës
  7. Tumori i mitrës
  8. Tumori i stomakut
  9. Tumori i rektumit
  10. Tumori i indeve të buta

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language