Radiologjia

 Qëllimi dhe diagnoza e saktë radiologjike është pjesë thelbësore në vendimmarrjen e mënyrës se si duhet të zhvillohet mjekimi. Teknikat moderne dhe teknologjia e avancuar, si dhe personeli radiologjik me përvojë janë me rëndësi të madhe gjatë diagnostikimit të sëmundjeve malinje.
Falë kësaj pajisjeje dhe ekipit të radiologëve me përvojë, “Acibadem Sistina” ofron kushte moderne për diagnozën dhe trajtimin e pacientëve me kancer.

 

Pajisjet mekësore për diagnostikim të disponueshme në Spitalin klinik "Acibadem Sistina"

•RM (rezonanca magnetike)
•3-Teslla RM intra-operative
•1,5 Teslla RM
•RM e hapur
•Tomografia e kompjuterizuar
•2 x 64 slice tomografia e kompjuterizuar me burim të dyfishtë
•64-slice tomografia e kompjuterizuar
•16-slice tomografia e kompjuterizuar
•DSA (angiografia digjitale subtraction)
•Mamografia digjitale
•Tamosinteza digjitale e gjirit
•Rentgeni digjital panoramik
•Color Doppler ultrasonografia
•Ultrasonografia
•PET/CT

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language