Yasin Acarbas

Informacion për doktori


Jasin Acrabas
Fizikant Departamenti i Onkologjisë dhe Radioterapisë
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Edukimi

2011 - 2013 Master në Fizikën Mjekësore
Universiteti Acibadem - Izmir 2011 - 2012 Spitali klinik ‘Acibadem Maslak’ - Stamboll
Departamenti i Onkologjisë dhe Radioterapisë - praktikant 2004 – 2011 Diplomuar
Universiteti Dokuz Ejlul

Eksperienca Profesionale

2013 - në vazhdim Spitali klinik Axhibadem Sistina
Reparti i mjekësisë fizikale dhe rehabilitimit, specializant 2012 - 2013 Shtëpia e shëndetit privat „Rehamedika“ - Shkup
Reparti i mjekësisë fizikale dhe rehabilitimit

Gjuhë të huaja

Anglisht
Maqedonisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language