D-r Aleksandra Hadzi-Dimova

Informacion për doktori


Dr. Aleksandra Haxhi-Dimova
Dietologe Dietologji
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2003
Fakulteti i mjekësisë Shkup
Universiteti “Shën Qirili dhe Metodij” Shkup
2014
Studimet e magjistraturës - nutricionizëm
Universiteti “Sh. Klimenti i Ohrit” Manastir
2015
Reparti për dietologji klinike dhe të ambulancës
Masllak – R. Turqisë

Eksperienca Profesionale

2015
Spitali i klinikës “Acibadem Sistina”
Reparti i dietologjisë
2012-2014
Qendra për ushqim të shëndetshëm
2006-2015
Septima
Innotech international
2005
Bashkëpunëtore profesionale
Laboratori diagnostikues Avicena
2004
Kabineti për diabet
Shtëpia e shëndetit “Jane Sandanski”

Gjuhë të huaja

Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language